Kärleksmums
Ingredienser
6 st ägg 3 msk sötrix-flor och 1/4 krm stevia 150 g osaltat smör 0.5 dl kakao 0.75 dl kokosnötsmjöl 0.5 dl pofiber 0.5 tsk vaniljpulver 2 tsk bakpulver Chokladkräm 1 msk snabbkaffepulver (kan uteslutas) 100 g osaltat smör, mycket mjukt 50 g cream cheese 3 msk sötrix-flor och 1/4 krm stevia 4 msk kakao
Gör så här
1. Vispa ägg och sötning pösigt.
2. Smält smöret och vispa ner det i äggsmeten.
3. Blanda övriga ingredienser i en skål och rör ner dem i smeten.
4. Häll smeten i en smord och bröad (pofiber) form, cirka 15x23 cm.
5. Grädda i 175 grader cirka 20 minuter, känn med sticka att den är klar.
6. Låt kakan svalna.
7. Chokladkräm Lös upp snabbkaffepulvret i lite varmt vatten.
8. Rör sedan ihop alla ingredienser väl.
9. Bred krämen över kakan.
10. Garnera med kokosflingor.
11. Förvara kakan svalt. Skär upp i fyrkanter vid servering.
12. Tips: Vill man ha mjukare kräm kan man ta 50 g smör och 100 g creamcheese.